Web je prezentací vaší firmy

Podrobnosti

Webové stránky firmy by měly poskytnout potenciálním klientům informace o vaší firmě. Weby by měl být samozřejmě poutavý a moderní. Nejdůležitější ale je, aby na něm návštěvníci co nejrychleji našli to, co hledají. Zejména úvodní stránka musí okamžitě upoutat a přesvědčit zákazníka k další akci.

 

Na úvodní stránce by se měl návštěvník dozvědět, kdo jste, co děláte, co nabízíte a proč by měl mít zákazník zájem právě o vaše produkty či služby. Hlavní titule by měl být krátký, jasný a vypovídající o vašich službách. Samozřejmostí je vhodný obrázek, který pozitivně naladí a zároveň souvisí s vaší činností. Podrobnější popis nabídky by měl být v následujícím podtitulku. Cílem úvodní stránky webu je to, aby měl návštěvník potřebu dozvědět se víc o nabízených produktech a službách, o vaší firmě a o tom, proč právě vaše nabídka je pro něj výhodná.

Následující stránky by měly zákazníka jasně navádět k pokračování prohlídky webu a vést k akci tak, aby byl přesvědčen o výhodnosti vaší nabídky a učinil objednávku. Důležité je přesvědčit zákazníka, že právě vaše nabídka je pro něj výhodná.

V navigačním menu by se návštěvník měl jasně orientovat a dozvědět se, kde najde informace o vaší firmě, fotografie a videa, reference a kontakty.

Zápatí by mělo obsahovat povinné údaje, jako jsou obchodní podmínky, ochrana osobních údajů, odkazy na miniweby a ikonky sociálních sítí, přes které s vámi zákazníci také mohou komunikovat.

Vytvořit proobchodní web není jednoduché. Profesionálně vytvořený web přivede mnohem více zákazníků a určitě se vyplatí. Kontaktujte naši společnost ANERI s.r.o. z Liberce a získejte více informací. Můžete nás samozřejmě i osobně navštívit – vaříme dobrou kávu.

https://www.aneri.cz/o-nas/

https://www.aneri.cz/reference/

https://www.aneri.cz/2023/10/26/web-je-prezentaci-vasi-firmy/

   
   
   
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Levné ubytování Praha

Levná ubytovna a penzion Praha. Ubytování od 130 Kč

Azyl pro Milence Praha

Luxusní azyl pro milence v centru Prahy 8.

Dárek pro Inženýra

Linux tričko, nerd tričko, cool tričko, IT tričko, Geek tričko.

Webové stránky Beroun

Výroba kvalitních web stránek u Berouna.